Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

post

page

tribe_events

Filter by Categories

Ontspoord

Podium

Zomerspoor gaat met ‘24 uur’ laatste rechte lijn in

Zomerspoor gaat de laatste rechte lijn in
Zomerspoor gaat de laatste rechte lijn in — © RR

Herentals – GVA, 28 augustus 14.49 uur

De ambitie van Zomerspoor om in de maand augustus van Herentals een bruisende (vakantie)stad te maken, mag geslaagd worden genoemd. Het stadsfestival sluit op 29 en 30 augustus af met zijn Laatste 24 uur van Zomerspoor.

Het opzet van Zomerspoor voor de afsluiter was ambitieus: nadat je een volle maand lang een tjokvolle agenda aangeboden hebt, ga je er nog even met een knaller uit. 24 uur aan één stuk, van dinsdagavond 29 augustus tot woensdagavond 30 augustus krijg je ieder uur een àndere activiteit voorgeschoteld. Vanwege de werkweek ligt het ’s nachts nu toch enkele uurtjes stil, maar met negentien activiteiten valt er genoeg te beleven.

Die vinden vooral in de oude muziekacademie in de Hikstraat, het Begijnhof en Moktamee plaats. De bibliotheek trapt dinsdag om 19u af met de lezing ‘Op de vlucht’, het geheel eindigt woensdag om 20u met een concert van Billy Toulouse. Tussendoor is er véél muziek met onder andere Remork & Karkaba en Fanfare De Noorderzonen (21u), Bart Buls (0u), DJ PI Nuts (vanaf 1u), Duo ColorES (9u) en de Nachtwacht (15u). Maar ook theater met Foe De Tejatre (16u), circusinitiatie (17u en 18u), een literair café (13u), een ochtendwandeling (6u) of een yogasessie (7u). Alle info vind je op onderstaande site. (ho)

zomerspoor.be
%d bloggers liken dit: