Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

post

page

tribe_events

Filter by Categories

Ontspoord

Podium

Bankkaart

Met de Bankkaart maken we werk van de banken met het beste maatschappelijke rendement: zitbanken. Zodat er plaats is om te genieten van de stad, het dorp, de natuur, de mensen en dus elkaar. Babbelbanken die zorgen voor basismobiliteit voor senioren en voor rustpunten voor iedereen. Win-win-win. Menselijke warmte is immers de beste gevelisolatie. Een zitbank brengt mensen samen. Letterlijk, maar ook figuurlijk.

Elke 100 meter een zitbank! Dat is ons streefdoel. De Bankkaart toont de locaties van bestaande zitbanken en suggesties voor nieuwe. Zo weten we waar er nog banken moeten komen om deze ambitie te bereiken.

Tijdens Zomerspoor, maar zeker ook daarna, kunnen bewoners op de banken zitten om te genieten van de omgeving en van elkaar. Met de banken bieden we rustpunten tijdens hun ontdekkingstocht van de verschillende activiteiten. Rustpunten voor minder mobiele personen en ouderen die zo opnieuw de kans krijgen om te voet de stad te verkennen. Daarnaast willen we de stad nog aangenamer maken door de omgeving van de bankjes te ontharden en vergroenen. Doe jij mee? Meer informatie op www.gekoro.be

Praktisch

    • dagelijks
    • contactpersoon: Jo Spiessens