Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

post

page

tribe_events

Filter by Categories

Ontspoord

Podium

Camping Moktamee

Camping Moktamee

Tijdens het weekend van 11, 12 en 13 augustus kan je in Moktamee op de speelplaats overnachten. Camping Moktamee kan elke nacht 25 personen laten slapen, mits reservatie.

Alles is mooi aangekleed, zodat het hele weekend ook spontane bezoekers overdag meer dan welkom zijn. Ga zeker ook langs bij het zomerbarretje van de Moktamee-bewoners Valerie en Mars. ‘s Ochtends is er een lekker ontbijt onder de luifel.

Op een centrale plaats staat een podium, bekleed met toffe matten uit de kringwinkel. Op een krijtbord staan tijdsblokken, waar iedereen een activiteit kan inplannen. Niets hoeft en alles kan. Een sessie dans of yoga, een wandeling georganiseerd, een liedje aan het kampvuur zingen, … Als het maar gratis is en voor iedereen open staat. De Moktamee bewoners hebben zelf ook heel veel ideeën om het enthousiasme van de bezoekers te prikkelen.

De site van Moktamee is uiteraard open om te bezoeken. Wij zien uit naar een warme zomer om onze deuren en harten wagenwijd open te zetten! Mensen kunnen op ontdekkingstocht gaan doorheen onze site en zullen op heel wat plekken verwonderd worden. Daar zorgen de bewoners voor met kunstwerkjes, gedichten en inspiratie op het hele domein.

Praktisch

  • vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 augustus
  • Moktamee, Bovenrij 30, 2200 Herentals
  • vrije gift
  • informatie en inschrijven via femke@atelier-ode.be
  • contactpersoon: Femke Gommers