Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

post

page

tribe_events

Filter by Categories

Ontspoord

Podium

De Verwonder Shelter

Op het grasveldje, tussen de bomen, komt een heel bijzondere shelter die de bezoekers even op reis brengt in een micro-creatief universum. Deze dome bestaat uit houten elementen en recyclagemateriaal die we bij elkaar kunnen sprokkelen. Mars neemt als meubelmaker de leiding in de bouw van dit project. De andere bewoners helpen graag en zorgen voor een inspirerende aankleding van de shelter. Langs binnen wordt er een krijtwand voorzien waarop de bezoeker die de shelter weer verlaat telkens een boodschap achterlaat voor de volgende. Zo zorgen we voor een verrassende verbinding tussen mensen. Een bezoek van de shelter verloopt zo:

  • Een persoon (of maximum 4 personen tegelijk) komt binnen in de shelter en leest de boodschap op het krijtbord.
  • De persoon kan het bijzondere, creatieve interieur en de boodschap rustig in zich opnemen en kan mediteren, tekenen, zingen, muziek maken met de klankinstrumenten die we voorzien, niets doen, …
  • Na maximum 20 minuten in de shelter te verblijven, zet de persoon een nieuwe boodschap op het krijtbord voor de volgende bezoeker.

Zo maken we een schakel van toevallige inspiratie en gewoon een tof moment van rust en verwondering. De shelter blijft heel augustus en liefst ook nog daarna staan en open voor bezoek. We lieten ons inspireren door de Wish Tree van Yoko Ono, maar maken dit toffe kunstwerk met onze vertaling in de shelter nog net iets levendiger.

Praktisch

  • heel de maand augustus, van 10u tot 18u
  • contactpersoon: Femke Gommers