Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

post

page

tribe_events

Filter by Categories

Ontspoord

Podium

De Verwonder Shelter

Op het grasveldje, tussen de bomen, komt een heel bijzondere shelter die de bezoekers even op reis brengt in een micro-creatief universum. Deze dome bestaat uit houten elementen en recyclagemateriaal. Mars neemt als meubelmaker de leiding in de bouw van dit project. De andere Moktamee-bewoners helpen graag en zorgen voor een inspirerende aankleding van de shelter. Binnen is er een krijtwand voorzien waarop de bezoeker telkens een boodschap achterlaat voor de volgende. Zo zorgen we voor een verrassende verbinding tussen mensen. Een bezoek van de shelter verloopt zo:

  • één persoon (of maximum 4 personen tegelijk) komt binnen in de shelter en leest de boodschap op het krijtbord
  • de persoon kan het bijzondere, creatieve interieur en de boodschap rustig in zich opnemen en kan mediteren, tekenen, zingen, muziek maken met de klankinstrumenten die we voorzien, niets doen, …
  • na maximum 20 minuten in de shelter te verblijven, zet de persoon een nieuwe boodschap op het krijtbord voor de volgende bezoeker.

Zo maken we een schakel van toevallige inspiratie en een tof moment van rust en verwondering. De shelter blijft zo lang als mogelijk open voor bezoek. We lieten ons inspireren door de Wish Tree van Yoko Ono, maar maken dit bijzondere kunstwerk met onze vertaling in de shelter nog net iets levendiger!

Praktisch